Er det kun det bedste der er godt nok til dit kæledyr? Så er det godt at du kan shoppe løs online og finde alt mellem himmel og jord, til både de store og små kæledyr, der selvfølgelig ikke skal mangle noget som helst.

Det er Wicki Oppendieck Preisler, der står bag webshoppen Canem.dk og med passionen for dyrene, så kan du være helt sikker på, at der altid er lækkert udstyr, foder og andet på lager, mere eller mindre uanset hvad dit kæledyr foretrækker at have i hjemmet. 

Først og fremmest skal dyrenes behov være dækket 

Når du vælger at anskaffe dig et kæledyr til din familie, så siger du samtidig også ja tak til at sørge for, at det har det godt. Først og fremmest skal de helt basale behov være dækket, såsom foder, væske og hvad end dit kæledyr måtte behøve og her er det en fordel med en foder- og vandskål, så ikke det hele bliver spildt ud på gulvet. Dernæst er der noget af det lidt mere sjove. Det stimulerende legetøj og udstyr, som udfordrer sanserne hos dit kæledyr, er noget af det der er med til at forsøde tilværelsen og give mere velfærd til dit kæledyr. 

Sørg for at der er rigeligt med stimulerende legetøj 

En af de ting alle kæledyr har siddende i sig, er deres instinkter, deres sanser og deres evne til at udfolde lige præcis disse. Da det sjældent er muligt at opfylde alle de sanser og give den stimulans som dyrene har fået til at kunne klare sig selv ude i det fri, så er der brug for lidt hjælpemidler. Alle kæledyr har behov for stimulerende legetøj, der kan gøre at velfærden stiger en hel del. Det ender nemlig ud i stress og atypisk adfærd, hvis ikke der er den rette stimulering i hverdagen. 

Et kæmpe udvalg giver dig uendelige muligheder 

Jo større et udvalg du finder af kæledyrsprodukter, jo flere muligheder for at skabe den helt perfekte bolig til dine kæledyr. Hvad en de skal have deres helt eget, eller om deres udstyr skal integreres som en del af din indretning i hjemmet. Find lige præcis det udstyr, foder, legetøj og hvad end der måtte være et hit, som passer præcis til dig og dit kæledyr og skab en oase som dit kæledyr vil elske.