Har du et byggeprojekt, hvor du skal bruge en tømrer? Så kan du få et uforpligtende tilbud af en tømrer nu. Dog skal du tænke på, at arbejdet, som laves, ønsker du formentligt skal holde i mange år, og det skal være pænt udført. For at sikre dig, at arbejdet udføres ordentligt og korrekt, og du vil undgå at blive snydt, kan du blive klogere på, hvad du skal kigge efter i dette indlæg. Læs med herunder.

Se efter garantiordning

Når tømrerarbejde udføres, så er det først og fremmest det mest optimale at få en autoriseret tømrer til at gøre det. På den måde sikrer du, at arbejdet bliver gjort fagligt korrekt, som er det bedste udgangspunkt. Dog kan det ske, at der kan ske fejl i byggeprocessen. Det er mennesker, der arbejder med det, og derfor kan der ske fejl. Så som med så meget andet, er det en god idé at holde øje med forsikring i forhold til byggeprocessen.

Ser man på Tømrer & snedkermester Thomas Kristensen, som er tømrer i Falster, så er tømreren her medlem af Dansk Håndværk. Det betyder, at du som privatkunde er godt stillet ved udførelsen af tømrerarbejde. For medlemskabet indebærer nemlig, at der er en garantiordning, som dækker, hvis der i værste tilfælde skulle ske fejl og mangler ved arbejdet. Det er en rigtig god garanti at have, hvis der skulle ske uforudsete fejl i forbindelse med byggeriet. Hvis der ikke er nogen form for garanti eller forsikring, er du dårligt stillet, hvis noget fejler. Det har før været oppe i medierne, at husejere ikke kan få kompensation fra byggefirmaer, hvis der ikke er en forsikring. Derfor er det meget vigtigt at holde øje med det. Ellers kan det komme til at koste dig dyrt.