Køleskabet er én af de mest vitale hvidevarer i boligen. Uden dit køleskab ville du ikke have mulighed for at sikre dig, at du hele tiden har frisk mad. Derfor er det naturligvis også særdeles vigtigt, at du ikke går på kompromis med valget af dit kommende køleskab. Uanset om du har intentioner om at investere i et smalt køleskab til dit køkken, fordi du ikke har synderligt meget plads at gøre godt med eller du blot er på jagt efter et mindre køleskab, der f.eks. kan bruges i dit bryggers til drikkevarer eller lignende, så skal du sørge for at vælge med den største omhu.

Det forholder sig heldigvis således, at der findes rigtig mange forskellige typer af køleskabe på det danske marked, så derfor vil du med garanti også sagtens kunne finde frem til et køleskab, der stemmer rigtig godt overens med dine behov og ligeledes også lever op til dine forskellige krav. Uanset hvad, du stiller af krav og har af behov til dit køleskab, så er det selvfølgelig vigtigt, at du ikke blot vælger et tilfældigt køleskab. Det skyldes, at du med stor sandsynlighed vil ende med at foretage et knap så velovervejet valg, hvilket du – for alt i verden – naturligvis ikke må ende med at gøre.

Hvis du leder efter et smalt køleskab, men føler dig på bar bund i forhold til hvad, du skal lede efter eller hvor du skal købe dit kommende køleskab, så er du – uden tvivl – kommet til det helt rette sted. I denne artikel bliver du nemlig præsenteret for en lang række forskellige køleskabe, hvorfor du med garanti også vil kunne finde en model, der appellerer til dig og samtidig også stemmer overens med dine behov og krav. Ydermere, så finder du naturligvis også relevant læsestof om, hvad der kan tolkes som vigtige fokuspunkter i forbindelse med valget af dit kommende køleskab.

Electrolux ERF4114AOW

Hvis du leder efter et smalt køleskab, der både kan bryste sig af, at være særdeles energivenligt og ligeledes også meget støjsvagt, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du skal vælge at tage et nærmere kig på Electrolux ERF4114AOW. Ikke nok med, at det er støjsvagt, så tilhører det også energiklasse A++, hvorfor den befinder sig i den bedre ende af energiskalaen, hvilket er ensbetydende med, at du både tager hensyn til miljøet og din egen økonomi med dette køleskab. Lydniveauet lyder på blot beskedne 39 dB, hvilket naturligvis er med til at sikre, at du ikke generes af irriterende støj fra køleskabet.

På trods af, at der er tale om et smalt køleskab, så har dette køleskab faktisk en samlet kølekapacitet, der lyder på intet mindre end 395 liter, hvorfor det bestemt må siges at være ét af de mest rummelige, smale køleskabe på det danske marked. Derfor vil selv den store husstand også kunne finde plads til alle deres mad- og drikkevarer i Electrolux ERF4114AOW. Køleskabet er desuden også blevet udstyret med SuperKøl, hvilket er ensbetydende med, at du lynhurtigt har mulighed for at køle temperaturen og selvfølgelig også dine mad- og drikkevarer ned, hvis døren til køleskabet f.eks. har været åben i længere tid.

I og med, at Electrolux ERF4114AOW er blevet udstyret med ventilerende køling, der er i stand til at fordele den kolde luft jævnt i hele køleskabet, og temperaturen indstiller du ligeledes på elektronisk vis, hvilket også er ensbetydende med, at du kan være helt og aldeles sikker på, at den er helt nøjagtig, så den stemmer perfekt overens med, hvad du foretrækker – du kan desuden holde øje med temperaturen på LCD-displayet øverst. Det skal selvfølgelig også nævnes, at køleskabet er udstyret med LED-belysning, der både er energibesparende og samtidig også giver dig et rigtig godt overblik over de varer, du har i køleskabet.

Sharp SJ-L2350E3I

Sharp SJ-L2350E3I er et køleskab, der er blevet konstrueret og fremstillet med særligt henblik på, at være både miljø- og energivenligt, hvilket naturligvis også er årsagen til, at dette køleskab hører til i energiklasse A++. Det er også ensbetydende med, at du tager hensyn til både miljøet og til din egen pengepung, hvis du vælger at købe et Sharp SJ-L2350E3I, da det skåner din elregning for ubehagelige udsving. Mere specifikt, så har Sharp SJ-L2350E3I også et årligt energiforbrug, der lyder på meget beskedne 110 kWh pr. år, hvilket blot understreger, at der er tale om en meget energi- og miljøvenlig model.

På trods af, at der faktisk er tale om et smalt køleskab, så kan Sharp SJ-L2350E3I bryste sig af en kapacitet, der lyder på intet mindre end 350 liter, hvilket faktisk også er ensbetydende med, at det sagtens vil kunne bruges til at indeholde mad- og drikkevarer til familier indeholdende 5-6 personer. Den ventilerede køling i dette køleskab er ligeledes også med til at sikre, at temperaturen er ensartet på alle hylder i køleskabet. Det er selvfølgelig med til at sikre, at det ikke ender med at være iskoldt på øverste hylder og halvlunt på de nederste hylder, hvilket er problemet med ældre køleskabe.

Sharp SJ-L2350E3I er naturligvis også udstyret med elektronisk temperaturstyring, hvilket er med til at sikre dig, at du altid kan regulere på temperaturen og at den samtidig også er specifikt indstillet. Endvidere, så er køleskabet selvfølgelig også udstyret med LED-belysning, der ikke blot er en meget energibesparende måde at lyse dit køleskab op, men samtidig giver det også et skarpt lys, der gør det nemt at få et overblik over hele køleskabets indhold. Det skal naturligvis nævnes, at køleskabets dør kan vendes, så det kan åbnes til den side, der passer dig bedst. Ydermere, så skal det også siges, at bredden på køleskabet lyder på 595 mm.

Siemens KS36VAI41

Selvom de to førnævnte køleskabe kan bryste sig af, at være en del af energiklasse A++, men det er dog muligt at finde køleskabe, der befinder sig i en endnu bedre energiklasse, hvilket blandt andet tæller Siemens KS36VAI41, der har fået energimærkningen A+++. Det betyder, at det er placeret som ét af de absolut bedste smale køleskabe hvad angår både energi- og miljøvenlighed. Det er selvfølgelig også noget, der vil kunne mærkes direkte i dit husholdningsbudget, da du kan spare rigtig mange penge ved at vælge et køleskab som Siemens KS36VAI41, eftersom det samlede energiforbrug lyder på blot 75 kWh pr. år.

Køleskabet har en højde, der lyder på 1860 mm. og ligeledes også en bredde, der lyder på 600 mm., hvorfor der selvfølgelig er tale om et smalt køleskab. På trods af, at der er tale om et smalt køleskab, så kan det faktisk bryste sig af en samlet kølekapacitet, der lyder på intet mindre end 346 liter. Siemens KS36VAI41 bliver endda også leveret med en lang række forskellige justerbare hylder, så derfor har du også de absolut bedste forudsætninger for at indrette køleskabet på lige netop dén måde, der passer bedst til dine behov, uanset hvad du mener er mest hensigtsmæssigt.

Overfladen på køleskabet er desuden lavet i rustfrit stål, hvilket ikke blot er let at rengøre såvel som afvisende over for fedtede fingeraftryk – det er særligt noget, du kommer til at sætte pris på, hvis der er mindre børn i familien, der har tendens til at sætte deres hænder på køleskabets overflade. Det skal selvfølgelig også understreges, at der er mulighed for at regulere temperaturen i køleskabet med Touch Control. Samtidig er du også sikret, at temperaturen er ens i både top og bund, da køleskabet er blevet udstyret med en ventilator. Nederst i køleskabet finder du en hydroFresh-skuffen, der kan forlænge levetiden på både grøntsager og frugt.

Hvor stort skal mit køleskab være?

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der findes køleskabe i rigtig mange forskellige størrelser, så derfor kan det også virke som en vanskelig proces at skulle vælge en størrelse, der passer rigtig godt til dig og dine behov. Der er selvfølgelig stor forskel på, hvad folk mener er den rette størrelse for et køleskab, men siden, du læser med her, så er du med garanti interesseret i, at investere i et smalt køleskab. Da køleskabe kan fås i rigtig mange forskellige størrelser, så findes der – desværre – ikke rigtigt nogen gylden størrelse for, hvor stort dit kommende køleskab bør være.

Hvis du står overfor at skulle investere i et nyt køleskab, så handler det naturligvis i høj grad om, at definere dine egne behov. Det er blandt andet noget, du skal sørge for at gøre i forbindelse med størrelsen af dit kommende køleskab. Hvis blot du sørger for at tilsidesætte lidt tid til at sætte dig godt ind i, hvad du egentlig har af krav og behov, der skal dækkes af dit kommende køleskab, så bliver det – uden tvivl – meget nemmere for dig at finde frem til et køleskab, der passer rigtig godt til dig og dine krav, da smalle køleskabe også kan fås i mange størrelser.

Endvidere, så skal det naturligvis også nævnes, at der ikke kan gives noget definitivt svar på, hvor meget, du skal betale for et rigtig godt, smalt køleskab. Det skyldes, at de kan findes i rigtig mange forskellige størrelser og ligeledes også i et væld af forskellige prisklasser. Det vigtigste er blot, at du er villig til at betale for kvalitet.