Det er en jungle at finde den rigtige seng til de helt små, som kan komme til skade på alle tænkelige måder, når de sover. De fleste vælger en klassisk tremmeseng, som passer godt på barnet, men som også skal skiftes ud efter få år, når barnet vokser fra den – og så skal man til at vælge igen.

Det er en af grundene til, at den klassiske Juno-seng blev meget populær, da den kom frem i 60’erne og i dag er et af de mest genkendelige og eftertragtede møbler i Danmark – mange husker sikkert også sengen fra de gamle Lille Per-film, hvor Lille Per sover i den, da han tager til julebal i Nisseland.

Det sikreste valg til dit barn

Og det er med god grund, at sengen er blevet en klassiker. Den er både sikker for helt små børn og kan nemt udvides til en juniorseng, i takt med at barnet vokser. De originale senge er efterhånden svære at finde, men firmaet Sebra har overtaget produktionen, så det i dag er muligt at købe Juno-senge, som lever op til nutidens standarder for miljø og sikkerhed. Blandt andet maler Sebra i dag sengene med antibakteriel, giftfri maling, som sikrer dit barns helbred på både kort og lang sigt.

Langtidsholdbar og tidløs

Den helt store fordel ved at købe Sebra-sengen er, at du kan bruge den fra barnet bliver født og lige indtil det er tid til en almindelig seng. Derved behøver du ikke bruge penge på en juniorseng, og Sebra-sengen kan derfor hurtigt vise sig at være en rigtig god investering. Derudover er den stadig så eftertragtet, at du kan sælge den videre, når dine børn engang vokser fra den.

Sidst men ikke mindst er sengen en designklassiker, som er skabt til den nordiske hjem. Dens runde hjørner passer godt ind i de stilrene børneværelser, som vi ser mange af for tiden, og de mindsker samtidig risikoen for, at børnene slår hovedet på et hjørne, når de leger.

Sebra-sengen forhandles blandt andet ved Naturebaby.dk.