Mange forbinder en renovering med dyre priser, det er ikke nødvendigvis altid tilfældet. Hvis ikke du har budgettet til den helt store køkkenrenovering, så frygt ej, du kan sagtens pifte dit køkken uden at bruge en masse penge. Små justeringer kan gøre alverdens forskel, og give rummet helt nyt liv. Det handler om at være kreativ, og på den måde spare en masse penge.

Mal køkkenlågerne

I stedet for at gå ud og investere i et helt nyt køkken på grund af, at du er blevet træt af farven på det gamle, så kan du blot nøjes med at male køkkenlågerne i dit køkken. En ny farve på køkkenlågerne kan puste helt nyt liv i køkkenet, uden at det har kostet dig en formue.

Inden du går i gang, er godt at tilegne dig noget praktisk viden. Det er eksempelvis vigtigt at slibe lågerne ned først og grunde, hvorefter du er klar til at male lågerne. Du er med den fremgangsmåde sikker på, at malingen kommer til at se pæn ud, og at malingen holder i mange år.

Nye greb

Denne del af dit projekt, er nok den del som kommer til at koste dig færrest penge. Nye greb på skufferne og køkkenlågerne, kan give dit køkken et helt nyt udtryk. Det er en lille forandring, men den gør en verden til forskel.

Få fliser

Ønsker du en større forandring, kan du med fordel investere i nogle nye fliser til din køkkenvæg. Det kan være en nem måde at skabe et anderledes og virkningsfuldt udtryk. Hvis ikke du har budgettet til nye fliser til en hel væg, kan du nøjes med blot at sætte fliser en lille meter op som stænkplade bag vask og bag komfur.

Juster belysningen

Det er et populært valg at få spots i sit køkken, hvilket også er et godt valg. Du kan dog med fordel lege med kreativiteten og investere i nogle nye lamper til køkkenet.

Den rette hygge-belysning kan ændre dit køkken en hel del, og ikke mindst din lyst til at tilbringe mere tid i rummet. Køkken24 har et stort udvalg af lamper, hvor fokus netop er på at øge hyggen i dit køkken.

Genbrug din fremgangsmåde

Når køkkenet står skarpt, kan du benytte samme fremgangsmåde for de andre rum i hjemmet. Det behøves ikke at koste en formue.

Nu hvor vi er midt i sommersæsonen, så giver det god mening at bruge nogle kræfter på terrassen, hvis man har sådan en. Du kommer formentlig til at bruge en masse timer på terrassen i løbet af sommeren, netop af den grund giver det god mening at bruge noget tid på at pifte den op. Det kan pynte enormt meget med noget grønt og ikke mindst med nogle stole og et bord. Hvis ikke du har budgettet til et nyt sæt til terrassen, kan du blot nøjes med at male dit gamle bord og stole. Det kan give nyt liv til møblerne.

Hvis du ønsker den helt store renovering, med nyt trægulv til terrasse, kan det i nogle tilfælde være en fordel at få et firma til at klare opgaven, da et sådan projekt hurtigt kan koste mange timer, som man måske ikke har på hånden. Kun Terrasser er kendt for deres flotte udvalg træterrasser, som er værd at tage et kig på.