Er du en vaskeægte handymand eller handykvinde? Elsker du at gøre-det-selv? Så er sommeren en perfekt tid til sjove husprojekter. Der findes et hav af forskellige hus- og haveprojekter, du kan gå i gang med. Måske har du allerede et projekt eller to i tankerne? Hvis ikke kan du læse med her. Her får du nemlig et par bud på, hvilke gør-det-selv projekter du kan bruge sommeren på at lave.

Byg en carport til bilen

Selvom kalenderen skriver sommer, venter efteråret lige rundt om hjørnet. Det betyder efterårsstorme og masser af regn. Det kan være hårdt for bilens lak at stå udendørs i regn og rusk. Derfor er et godt bud på et projekt at bygge en carport til familiens bil.

Find et godt sted at placere carporten og vælg derefter hvilken type carport du ønsker.

Skal du have ny terrasse?

Har du altid drømt om en ekstra terrasse i haven? Hvorfor ikke bruge sommeren på at lave en ny terrasse? Første step er at undersøge, hvor i haven du ønsker terrassen placeret. Måske på dit favoritspot i havens hjørne? Eller foran terrassedøren? Mulighederne er mange.

Næstefter vælger du, om terrassen skal bestå af fliser eller træbrædder.

Efterfølgende skal du i gang med at bygge selve terrassen, så dig og din familie kan nyde sensommeren på jeres nye terrasse.

Et anneks til de regnfulde dage

Et anneks i haven er en ideel løsning til de regnfulde dage og overnattende. Annekset kan nemlig bruges som ekstra rum, hvis du en dag får overnattende gæster. Find et godt sted i haven til annekset. Beslut om annekset skal fungere som udestue uden varme eller som et anneks med indlagt varme. Indret annekset i en hyggelig stil, hvor du kan slappe af med en god bog og en kop kaffe, mens regnen siler ned udenfor.