Er du på udkig efter den helt rette vakuumpakker? Vi har i vores vakuumpakker test kigger nærmere på en række forskellige varianter, som gør det nemmere for dig at få fundet den helt rigtige model! Der er flere og flere danskere, der begynder at investere i vakuumpakker, fordi de har fået øjnene op for, at det er et meget praktisk redskab at have i køkkenet. Det gør et væld af gøremål i køkkenet væsentligt nemmere – og derfor har mange også anskaffet sig en vakuumpakker.

Her er nogle af de gode og populære modeller, vi har fundet:

 

OBH Supreme vakuum pakker

Her er der tale om en meget brugervenlig og desuden også uhyre kraftfuld vakuumpakker fra OBH. Ikke nok med, at den både kan bryste sig af, at være både brugervenlig og kraftfuld, så kan den samtidig også bryste sig af, at den er udarbejdet i et lækkert og stilrent design, hvor der blandt andet har været fokus på praktisk opbevaring af rulle med posemateriale. Der er bestemt ikke mange andre vakuumpakkere på det danske marked, der kan bryste sig af, at have et lige så lækkert design som OBH Supreme, men ikke nok med det, så kan den selvfølgelig også vakuumpakke dine fødevarer og holde det friskt i op til 5 gange længere tid end konventionelle opbevaringsmetoder.

OBH Supreme har flere funktionaliteter

Vakuumpakkeren kan selvfølgelig bruges til at pakke både flydende og tørre fødevarer, så hvad end du skal vakuumpakke et stykke kyllingebryst eller chili con carne, så er det muligt at bruge din OBH Supreme til formålet. Efter du har brugt din OBH Supreme til at vakuumpakke dine fødevarer, så har du endda muligheden for at bruge poserne direkte i en mikrobølgeovn eller i simrende vand, hvilket ikke blot er med til at gøre det nemmere for dig at lave rester for dagen forinden, da du blot kan opbevare dem og endda tilberede dem i en pose fra din vakuumpakker. Ligeledes får du også her et produkt, der er let at gøre rent!

Gastroback Vacuum Basic Plus

Her er der tale om en vakuumpakker fra Gastroback, som de selv har valgt at kalde for Vacuum Basic Plus.

Det er en vakuumpakker, der hovedsageligt er blevet lavet med fokus på at kunne sikre, at dine forskellige typer af frostvarer kan forøge deres holdbarheden med helt op til 6 gange så lang tid, som de ellers ville have holdt i fryseren. Den kan desuden også bruges sammen med Sous Vide til at forsegle kødet, hvad end du foretrækker at have det forseglet på egen hånd eller du derimod vil forsegle det sammen med en form for marinade, så kødet er klar til grill eller pande.

Et hav af spændende funktionaliteter

Gastroback Vacuum Basic Plus er blevet udstyret med en indbygget kniv på bagsiden, der betyder, at når man bruger rullen, så er der mulighed for at skære i lige netop dén længde, der passer én bedst. Den kommer desuden også med en automatisk vakuum- og lukkefunktion, der er med til at sikre, at du kan vakuumpakke alskens typer af fødevarer uden de store problemer.

Den vakuumpakker desuden intet mindre end 11 liter pr. minut, hvilket bestemt må siges at være et tilfredsstillende tempo til en maskine, der udelukkende skal bruges i privaten og meget sjældent skal vakuumpakke større mængder end 11 liter pr. minut. Du skal selvfølgelig være klar over, at den kan håndtere en maksimal posebredde, der lyder på 30 cm., mens Gastroback Vacuum Basic Plus desuden bliver leveret med både slange til vakuum af beholdere, 5 poser á 20 cm. x 30 cm. samt 5 poser á 30 cm. x 40 cm.

OBH 7944 Vacuum Sealer

Der skal ikke være nogen tvivl om, at OBH er ét af de absolut største brands, når det kommer til produktion af maskiner til køkkenet. Derfor er det selvfølgelig også en ganske naturlig ting, at der er mulighed for at finde en række af forskellige vakuumpakkere fra OBH i denne vakuumpakker test. Hvis du gerne vil være sikker på, at du kan holde dine forskellige fødevarer frisk i længst mulig tid, så er der bestemt ikke nogen tvivl om, at du skal se nærmere på at investere i en såkaldt vakuumpakker som OBH 7944 Vacuum Sealer, da den kan holde dine fødevarer friske i helt op til fem gange længere end konventionelle opbevaringsmetoder. Det betyder også, at der ganske enkelt ikke findes én eneste metode, der kan holde dine fødevarer frisk i længere tid end at få dem vakuumpakket – og så er de oven i købet også beskyttet mod frostskader, når de ligger i fryseren.

Brugervenligt og lækkert design

OBH 7944 Vacuum Sealer er ikke blot en meget brugervenlig og effektiv vakuumpakker fra OBH, men er samtidig også en model, der kan bryste sig af, at have et rigtig flot og moderne udseende, der gør, at den vil tage sig rigtig godt ud i ethvert hjem og i ethvert køkken. Du har endda mulighed for at bruge din OBH 7944 Vacuum Sealer til at marinere kød og fisk på ganske få minutter ved at gøre brug af enten OBH Nordica Canisters (7957) eller Marinating Box (7962) (tilvalg), hvilket gør det særdeles nemt for dig at marinere både kød og fisk, så det er klar til at blive lagt på panden eller grillen. Alt i alt en rigtig god og robust vakuumpakker af høj kvalitet!

OBH 7950 vakuum pakker

Hvis du leder efter en særdeles brugervenlig og ligeledes også meget effektiv vakuumpakker, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du gør klogt i at holde dig til de prominente og kendte brands, da de er kendt for at levere kvalitet og ligeledes også maskiner, der altid vil virke. Derfor skal der ikke være nogen tvivl om, at du bør tage et nærmere kig på en vakuumpakker fra OBH som f.eks. kunne være denne OBH 7950 vakuum pakker, der er en meget brugervenlig vakuumpakker, der kan sørge for at dine fødevarer bliver holdt friske i helt op til 5 gange så lang tid som hvis du brugte andre og mere konventionelle opbevaringsmetoder. Hvis du godt kan lide at købe stort ind, så er der ikke nogen tvivl om, at du vil se på en vakuumpakker som OBH 7950 vakuum pakker som en rigtig god investering, da du dermed kan holde dine fødevarer friske i længere tid.

Ikke nok med, at du får muligheden for at forlænge holdbarheden på dine fødevarer med helt op til 5 gange så lang tid som konventionelle opbevaringsmetoder, så er der faktisk også mulighed for at bruge din OBH 7950 vakuum pakker til at beskytte mod frostskader på de fødevarer, som du opbevarer i fryseren og samtidig er der også mulighed for at gøre brug af din OBH 7950 vakuum pakker til at marinere både fisk og kød på ganske få minutter, så det er klart til at blive lagt på panden eller på grillen, når du tager det ud af vakuumindpakningen. Det er desuden en maskine, der kan bryste sig af, at kunne yde 110 W, mens den oven i købet også er nemt at rengøre. Dens størrelse gør, at den passer ind i ethvert køkken, da den ikke måler mere end 36 cm. i bredden x 15 cm. i dybden x 9 cm. i højden.

Caso Fast Vac 4000 vakuummaskine

Hvis du er på jagt efter en professionel vakuummaskine, så skal du – uden tvivl – tage et nærmere kig på Caso Fast Vac 4000, da det er et pragteksemplar på en professionel og brugervenlig vakuummaskine fra Caso. Den er blevet fremstillet med et rigtig flot og lækkert kabinet, der er fremstillet i rustfrit stål, men ikke nok med det, så er der også tale om en maskine, de er blevet udstyret med en pulsfunktion og der er ligeledes også 2 svejsetråde at finde inde i Caso Fast Vac 4000, hvilket selvfølgelig sikrer, at der er tale om en meget effektiv maskine, der både klarer sit job godt og hurtigt. Ydermere, så er der også tale om en model, der er udstyret med en marineringsfunktion og en integreret rullebox, der kan bruges til poser, som bruges til at pakke de forskellige fødevarer som du kører gennem din Caso Fast Vac 4000-vakuummaskine.

Der skal naturligvis ikke være nogen tvivl om, at der her er tale om en rigtig effektiv vakuummaskine, der er blevet udstyret med en vakuumpumpe, der er ekstra stærk, hvilket er ensbetydende med, at du har muligheden for at klare helt op til 20 liter pr. minut, hvilket bestemt bør være nok til ethvert hjem – uanset hvor meget, man bruger den respektive vakuummaskine. Maskinen kan desuden yde helt op til 350 W og kan desuden også bryste sig af, at der er mulighed for manuelt at indstille på svejsetid såvel som vakuumtryk, så dine forskellige fødevarer vil blive pakket præcis som du foretrækker det og som du mener er bedst. Ydermere, så bliver den naturligvis også leveret med en række forskellige poser, der er klar til brug, hvilket inkluderer både 10 stk. 20 cm. x 30 cm.-poster, 10 stk. 30 cm. x 40 cm.-poser såvel som 1 stk. 40 cm. x 1000 cm.-rulle, hvilket bør være nok til det første lange stykke tid.

Caso VC9 Vakuumpakker

Caso er kendt i hele verden for deres mange forskellige maskiner til køkkenet og det inkluderer naturligvis også deres mange forskellige vakuumpakkere. Hvis du er på jagt efter en både prisbillig og effektiv vakuumpakker, så skal du bestemt se nærmere på Caso VC9, da der er tale om en både kompakt og stærk vakuummaskine, der kan tjene rigtig mange forskellige formål, hvilket blandt andet inkluderer både kød, fisk, frugt, grøntsager og meget, meget andet – det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der er mulighed for at vakuumpakke med din VC9 fra Caso. Den vakuumering som denne maskine laver er naturligvis med til at holde dine fødevarer frisk i en længere periode, men ikke nok med det, så er den samtidig også med til at sikre mod diverse former for frostskader og er desuden også ideel til marinering af både kød og fisk, da det nemt kan gøres med maskinen på ganske automatisk vis.

Caso VC9 er udstyret med automatisk vakuum såvel som forsejling med 1 svejsetråd, der kan svejse poser op til 30 cm. uanset længden, der bliver brugt. Det er desuden også værd at være klar over, at Caso VC9 er udstyret med en vakuummaskine har en pumpe på cirka 9 liter pr. minut.

Du får en både kraftfuld og effektiv maskine, der kan skabe et vakuum, der maksimalt lyder på -0,7 bar (90%)  – og samtidig er den også udstyret med elektronisk temperaturkontrol, der giver dig de absolut bedste forudsætninger for, at du får lavet en perfekt vakuumering af dine fødevarer hver eneste gang, du tager maskinen i brug. Desuden er den lavet med et rigtig lækkert og stilfuldt design! Et rigtig godt produkt til en fornuftig pris.

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg skal købe en vakuumpakker?

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at det sagtens kan virke som en forvirrende opgave, at skulle finde frem til lige netop dét vakuumpakker, der er den bedste for dit vedkommende. Det handler naturligvis om at finde en model, der matcher både dine krav og præferencer, men der er rigtig mange modeller på det danske marked og derfor er der også mange at vælge mellem. Endvidere, så er det også vigtigt, at du sørger for at vælge ud fra de rette kriterier, hvilket du kan læse meget mere om nedenfor, hvor du kan se hvilke kriterier, du skal vælge ud fra.

vakuumpakker-test

Sugekapacitet

Der er – desværre – mange forbrugere, der har en tendens til at nedprioritere sugekapacitet. Det kan ende med at give dig problemer, når du først tager din vakuumpakker i brug, så derfor er det bestemt også meget vigtigt, at du sørger for at finde frem til en vakuumpakker, der har en rigtig god sugekapacitet. Det anbefales, at du som minimum sørger for at vælge en model med en sugekapacitet, der lyder på 10 liter i minuttet, men hvis ikke du har synderligt store krav til din vakuumpakker og den ikke skal bruge synderligt meget, så kan mindre også gøre det.

Svejsefunktion

Hvis du skal investere i en vakuumpakker, så er det selvfølgelig også meget vigtigt, at du sørger for at vælge en model, der kan bryste sig af, at være udstyret med en rigtig svejsefunktion. Det er et vigtigt parameter, som du bestemt ikke må gå på kompromis med, hvorfor det er meget vigtigt, at læse op på dette punkt på hvert enkelt produkt, du ser nærmere på. Det anbefales på kraftigste vis, at du vælger en vakuumpakker, der har en bredde, der lyder på 2-3 mm., men det skader bestemt ikke at vælge en model, der har en svejsefunktion med endnu bredere svejsetråde, da det blot kommer til at gavne dig på den lange bane.

Vakuumfunktion

Som du nok allerede har regnet ud, så er det naturligvis særdeles vigtigt, at du sørger for at investere i en vakuumpakker, der kan bryste sig af en rigtig god vakuumfunktion, da det ganske enkelt er alfa omega, når du køber en vakuummaskine. Det kan desuden være en god idé at investere i en maskine, der giver dig muligheden for at vælge mellem både en manuel og en automatisk vakuumfunktion. Det er dog vigtigt, at hvis du vælger en maskine, hvor du selv kan indstille på dette, så skal det være nemt og enkelt for dig at justere efter dine behov, så det ikke blot bliver endnu en overflødig funktion.

vakuumpakker test

Skærefunktion – et vigtigt element

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det også er særdeles vigtigt, at du sørger for at vælge en rigtig god vakuumpakker, der giver dig muligheden for at spare både rigtig meget tid og desuden også rigtig meget besvær ved at være udstyret med en indbygget og effektiv skærefunktion. Du skal dog være opmærksom på, at der er stor forskel på skærefunktionen fra maskine til maskine, så derfor er det også særdeles vigtigt, at du sørger for at holde øjne og øre åbne, når du skal se nærmere på de forskellige modeller og særligt i forhold til skærefunktionen, eftersom en dårlig og sløv skærefunktion kan byde på rigtig megen besvær og tidsspilde fremadrettet.

Brugervenlighed

Idéen med at investere i en vakuumpakker er naturligvis, at den skal kunne hjælpe dig med at løse diverse opgaver i køkkenet. Det betyder også, at du ikke får meget ud af, at købe en maskine, der ikke er nem at have med at gøre. Det skal være nemt at bruge din vakuumpakker, så det bliver til en leg at vakuumere dine forskellige fødevarer. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at have fokus på at vælge en brugervenlig model.

Vælg en vakuumpakker du kan have glæde af i mange år

Det er dog ikke kun fordi du får muligheden for at kunne sikre dig, at din mad vil holde længere end normalt, men derudover får du faktisk også rig mulighed for at kunne sikre dig, at der ikke vil komme diverse former for andre skader på dine fødevarer, hvilket f.eks. kunne være frostskader, hvis du vælger at opbevare de respektive fødevarer i en fryser. Der skal naturligvis ikke være nogen tvivl om, at det er en rigtig stor fordel for dig, at du har mulighed for at beskytte dine fødevarer på denne måde. Ydermere, så er der også mulighed for at bevare dine grøntsagers sprødhed, og det kan selvfølgelig være en meget stor fordel for dig, der godt kan lide at få grøntsager til aftensmaden, men ikke gider at købe nye, friske grøntsager flere gange i ugen for at være sikker på, at du altid kan få lækre og sprøde grøntsager til aftensmaden.

vakuumpakker test

 

Vi håber, at du fik glæde og gavn af vores vakuumpakker test, og at det hjalp dig med et få et overblik over hvilke forskellige produkter på markedet, der findes, så du har lettere ved at træffe en beslutning omkring valg af variant. Ønsker du flere gode råd til at sikre, at det er den rette vakuumpakker, som du ender med at få valgt dig, kan det helt afgjort være en god idé at se nærmere på en af de mange nyttige sites på nettet, der kan guide dig godt på vej til at få valgt den rette variant.