Overvejer du at ommøblere din stue og mangler du samtidig noget opbevaringsplads? Så kan du overveje om et flot og billigt vitrineskab ikke er noget for dig. Et vitrineskab består af et skab med låger af glas. Navnet kommer af det latinske ord ’vitrum’, som betyder glas eller rude. I gamle dage lavede man som udgangspunkt vitrineskabe ud af træ. De blev lavet til at opbevare glas og porcelæn, som var for fint til at gemme væk bag låger. Du får dermed ved køb af et vitrineskab ikke blot opbevaring, men også fremvisning af dine værdifulde genstande. Nogle moderne vitrineskabe har endda indbygget lyskilder, som fremhæver de genstande du har til opbevaring. Vitrineskabe kan hurtigt komme til at lyde som en dyr investering, men der findes altså også en masse billige vitrineskabe ude på markedet.

 

Klassisk eller moderne vitrineskab?

Med de klassiske og meget antikke vitrineskabe, kan du hurtigt skabe et glimt af vintage i det moderne hjem. Disse vitrineskabe stiger i popularitet, og de er i høj kurs blandt kendere – dermed kan lige præcis disse vitrineskabe, godt være ret dyre.

Hvis du vil have et moderne vitrineskab kan du få dem i forskellige materialer. Et traditionelt vitrineskab vil indeholde en ramme og hylder af træ og med glas i lågerne. En fremtrædende trend er dog vitrineskabe med en ramme af metal. Disse skabe har et mere moderne look og ofte er både hylderne og lågerne af glas. Alt efter hvilken stil du går efter, er markedet stort, og der er garanti for at du finder et billigt vitrineskab, som passer lige nøjagtigt ind i dit hjem.

 

Populariteten stiger

Den mest fremtrædende grund til at vitrineskabene er kommet på mode igen er, at det bliver muligt at udstille alle dine værdigenstande, uden at de skal støves af hele tiden. Når du opbevarer dine ting i vitrineskabet, skal du kun tørre skabet af på ydersiden. Af denne grund er vitrineskabet altså ikke bare en smuk og praktisk løsning i forhold til opbevaring, det er også en fed løsning til den trætte husmor.

Er du på udkig efter et billigt vitrineskab, men vil du stadig gerne have et stort udvalg at vælge imellem, så har Nordlyhome helt sikkert det du søger. De har et stort udvalg af smukke og billige vitrineskabe, og de er alle fra lækre kvalitetssikre brands. Her finder du også vitrineskabe i mange forskellige størrelser, farver og materialer – der er noget for enhver smag, så hop ind på deres hjemmeside og tjek de lækre vitrineskabe ud.