Har du en gammel stol, sofa eller et andet givent møbel, som du har arvet fra din familie og som du holder kært? Får du det ikke brugt, fordi det er slidt, falmet eller blot mærket af tidens brug? Så har vi løsningen til dig. Ved hjælp af møbelpolstring kan du give et helt nyt liv til dine antikke møbler. Når man får ompolstret sine møbler, bliver der taget godt hånd om dine antikviteter, og der bliver sat stor fokus på at bevare møblets komfort og charme.

 

Møbelpolstring – nyt liv til et gammelt møbel

Der er mange måder hvorpå man kan ompolstre sine møbler. Det mest udbredte er, at få skiftet betrækket på sine møbler. Det kan fx være en lædersofa, der har fået nogle ridser, eller blot slitage i årenes løb. Det kan også være en sofa med stof betræk, som skal skiftes. Med en møbelpolstring sikrer du, at dine møbler altid ser lækre og nye ud, samtidig med at de opretholder deres antikke look. Man kan selvfølgelig også få ny polstring i sine møbler, hvis de er faldet lidt sammen pga. slitage. Det kunne evt. være en lænestol, som er sunket sammen pga. almen brug. Måske har du i bund og grund bare lyst til, at dit møbel skal have et nyt look, og det ønske kan selvfølgelig også opfyldes. Når du skal have ompolstret dit møbel, behøver det nemlig ikke nødvendigvis at få det samme betræk på, som det havde tidligere – dette er helt op til dig og til dine ønsker. Med møbelpolstring skaber du mange muligheder for dit møbels design. Du kan vælge imellem de gamle klassiske materialer, men du kan også vælge at udforske de nye og spændende materialer. Du kan altså hermed designe dit møbel præcis efter eget ønske, og du kan skabe alt fra et antikt til et moderne look.

Du skal ikke være bange for at sende dit møbel til møbelpolstring. De fleste møbelpolstrere har mange års erfaring og mange har også haft andre jobs i møbelbranchen, før de blev polstrere. De fleste møbelpolstrere sælger også møbler fra kendte designere. Fx sælger Møbelpolstren mange Arne Jacobsen møbler. Medarbejderne er derudover også specialister i at hånd sy æg, svaner og 7’er stole i læder – du kan altså være helt sikker på, at der er en lang række specialister, som er klar til at tage godt hånd om dit elskede møbel.

Så hvis du overvejer om møbelpolstring er det rigtige valg for dig, eller hvis du overvejer at købe Arne Jacobsens ’Ægget’, så kan du finde lige det du søger hos Møbelpolstren.