Nu er der ikke længe til, at dagene bliver længere, og aftenerne bliver lysere. Sommeren er lige rundt om hjørnet, og det betyder, at det snart er tid til at samle alle vennerne i haven til grill og samvær. Og hvad hører sammen med en grillaften? Det gør havespil. Sjove spil til haven er både underholdende for børn og voksne og bringer ofte smil og mange grin frem – perfekt til en sommeraften.

 

 

Forskellige spil også til mindre haver

 

Der findes mange forskellige spil, som du kan udfordre dine venner i på græsplænen. Sjove spil til haven kan være med til at gøre jeres grillaftener uforglemmelige. Du behøver ikke at køre hen til den nærmeste minigolfbane eller tennisbane for at finde underholdning til dig og dine venner. Hvis du har en lille have, er du godt på vej. Der findes mange forskellige spil til haven, som både er billige og lettilgængelige. Det eneste det kræver er, at du kan samle en flok af dine bedste og måske også mest legeglade venner. De fleste kender til rundbold og fodbold, men det er boldspil, som faktisk kræver en del plads. Ikke alle har en have, som kan rumme sådanne spil. Heldigvis findes der mange andre sjove spil til haven, som ikke kræver, at din græsplæne er kæmpe stor. Har I nogle dåser, kan I stable dem ovenpå hinanden og forsøge at vælte dem ved at kaste med en bold. Et alternativ kan være et spil Mega Kastegris, der i sin enkelthed går ud på at kaste to oppustelige grise op i luften. Den måde, grisene lander på, angiver det antal point, som kasteren har fået.

 

Hvad nu hvis det regner?

 

Den danske sommer er desværre ikke altid til at regne med. Heldigvis findes der havespil, som er mulige at hive med indendørs. På den måde behøver du ikke at aflyse din aftale med dine venner. Eksempelvis kan et spil Mega Kastegris sagtens foregå på et stuegulv. Der findes også have Backgammon, som er en større udgave af det klassiske brætspil, derogså sagtens hives med ind på stuegulvet. På den måde kan vejret ikke aflyse dine spilaftener.