Der er mange situationer, hvor man kan få gavn af at laminere noget. Det kan både være derhjemme i det private, hvor man blandt andet kan bruge det sammen med børnene. Det kan også sagtens blive enormt nyttigt på arbejdspladsen, hvor man måske har nogle vigtige dokumenter eller guidelines, som skal lamineres. Det er for eksempel en god idé at laminere en vejledning i forhold til opgaver på arbejdet frem for at printe det ud flere gange, fordi papiret bliver krøllet og slidt. På den måde sparer man altså både penge i længden, samtidig med at man ikke bruger mere papir end højst nødvendigt. Det er altså oplagt at laminere ting ude på arbejdspladsen, men det kan være lige så nyttigt at gøre brug af det derhjemme også.

Når man skal laminere noget, er det selvfølgelig også vigtigt, at man har nogle gode lamineringslommer i god kvalitet, så man kan få det bedste resultat ud af det i sidste ende.

 

3 måder man kan være kreativ med laminering

Det kan være rigtig sjovt at bruge laminering i hjemmet, når man skal finde på noget kreativt at lave med sine børn. Det kan også sagtens være, man skal bruge det til mere praktiske opgaver derhjemme, og hvad end formålet er, så er der mange gode grunde til at laminere derhjemme såvel, som på arbejdet. Her er der 3 kreative ideer til, hvordan man kan bruge laminering.

  1. Laminer blomster og blade. En super sjov aktivitet, man kan lave sammen med børnene, er at gå ud i naturen og samle flotte blomster og blade sammen, som man efterfølgende kan laminere. Det ser flot ud, og er uden tvivl også noget børnene vil synes om.
  2. Laminer lister. Det kan for eksempel være lister over ting, som skal rengøres i de forskellige rum i hjemmet. På den måde er man sikker på, at det bliver gjort ordentligt, også hvis man giver opgaven til en af børnene.
  3. Laminer billeder og tegninger. Det er en rigtig god måde at opbevare nogle af de minder, man har fra børnene og sørge for, at det holder resten af livet. En tegning er for eksempel et oplagt eksempel, fordi papiret ofte tørrer ud og bliver grimt, men hvis man laminerer den, så holder den evigt.