Er det ved at være tid til, at du får udskiftet varmekilden i dit hjem, eller skal du have en installeret i dit nye hjem? Så bør du måske vælge et pillefyr.

 

Spar penge med et pillefyr

Et pillefyr opvarmer huset og det varme brugsvand på samme måde, som det gør sig gældende med et oliefyr og et gasfyr. Det betyder, at selv store huse kan blive opvarmet på denne måde.

 

Med et pillefyr har du mulighed for at spare helt op til 60% af varmeudgifterne, hvis der foretages en sammenligning med for eksempel et oliefyr. Og det betyder, at investeringen i et pillefyr efter blot 2-4 år har tjent sig selv ind igen. Og fordi at virkningsgraden på de nye pillefyr er blevet væsentligt forbedret inden for de seneste år, kan det også betale sig at udskifte et ældre pillefyr med et nyere pillefyr.

 

Virkningsgraden af et pillefyr bestemmes af kvaliteten af pillefyret, kvaliteten af træpillerne, der anvendes, samt om pillefyret er tilstrækkeligt vedligeholdt blandt andet, hvad angår services. Og derfor kan det godt betale sig at få foretaget det anbefalede årlige eftersyn af dit pillefyr. Hos Varmeexperten tilbydes et professionelt pillefyrsservice, og du kan derfor efter eftersynet være sikker på, at dit pillefyr kører uden problemer, og at du får den mest optimale drift ud af varmekilden.

 

Ydermere sparer du også penge med et pillefyr, ved at der ikke skal betales en CO2-afgift for brændslet, hvilket betyder, at du udover en lavere varmeregning også vil opleve en langt mere miljøvenlig varmekilde med et pillefyr. Pillefyret forbrænder næsten fuldstændig træpillerne, og derved er der også kun en minimal forurening.

 

Skal du have hjælp til at få installeret dit pillefyr? Så find din varmeinstallatør ved Varmeexperten og vær sikker på at blive ydet en professionel service.

 

Stor erfaring inden for branchen

Varmexeperten tilbyder deres services i blandt andet Holbæk, Kalundborg og Odsherred i Nordvestsjælland. Og så er du her sikret en professionel service med flere års erfaring inden for branchen. Som en ekstra bonus tilbydes du også 10% i rabat ved dit første service.