Det er altid surt at betale for meget for den samme vare som andre har fået billigere. Hos Gardinshoppen.dk har vi fundet en online gardinbutik, der har prisgaranti med bonus!

Stor konkurrence – din fordel

Når der er stor konkurrence på et marked sker der to ting. Priserne falder og producenterne prøver at skille sig ud med specielle tiltag. Gardinmarkedet i Danmark er et kompetitivt marked med mange spillere, det giver dig som kunde den fordel at du kan shoppe rundt og finde de billigste gardiner og så klikke ind på Gardinshoppen.dk for at se om de er billigere eller kan matche prisen.

Kvaliteten skal være i orden

Det er klart at dine nye gardiner skal være af ordentlig kvalitet, som udgangspunkt har du to års garanti på dine nye persienner, lamelgardiner eller hvad du nu vælger at hænge op i dit hjem. Kan du finde en butik med tre års garanti, så burde det være et sikkert valg, hvis kvaliteten ikke var i orden ville det være selvmord for en online gardinshop at give tre års garanti på et produkt, du som regel bruger to gange hver eneste dag året rundt.

 

Hvordan måler man op til nye gardiner?

 

De fleste ordentlige gardinbutikker har en video liggende på YouTube, der nemt forklarer hvordan du gør når du skal måle op til nye foldegardiner, lamelgardiner eller plissegardiner. Det er noget med at der skal beregnes ekstra stof til begge sider samt stof til at rulle op, når det drejer sig om rullegardiner. Se de enkelte videoer for detaljer om netop det gardin du har i tankerne til dit hjem.

Hvilke gardiner passer til hvilke rum?

Som udgangspunkt skal du i køkken og bad undgå stofgardiner, her er persienner, lamelgardiner eller rullegardiner mere egnet til den daglige brug i mados, vandsprøjt og hvad der ellers sker af vilde ting i de to mest benyttede rum i de danske hjem. Stegeos kan hænge i stofgardiner i ugevis. Stofgardiner i badeværelset kan suge fugt og det laver skjolder og kan i værste fald medføre skimmelsvamp.

Hvordan med farverne kan jeg få lige den farve jeg ønsker?

De fleste større online gardinbutikker har over 50 forskellige farver at vælge imellem, det er altid en god ide at bestille en farveprøve inden man smider penge efter gardiner online. Efter du har valgt farver og leverandør, så er det bare at kaste sig ud i det.