Når man besøger de fleste, man kender med børn, så får man ikke det indtryk, at det er børnene, som har indrettet hjemmet. Man vil måske se nogle tegninger på køleskabet og lidt legetøj hist og her. Ellers er det tydeligt, at det er de voksne i huset som har stået for købene og indretningen. Dette er der bestemt ikke noget i vejen med, og barnet har jo sit værelse. Men det er jo også barnets hjem, og han eller hun nyder jo også de andre rum. Måske bortset fra køkkenet. Det er de færreste børn som elsker at bruge meget tid i køkkenet, da der sjældent er meget som barnet kan lave ude i køkkenet. Men måske børnene vil vokse op mere tilbøjelige til at lave mad selv, hvis de bruger mere tid i køkkenet som børn. Det vil disse gadgets helt sikkert kunne hjælpe med.

Den berømte sodastream

Børn elsker sodavand, men det er både usundt og dyrt. Men der er bestemt et alternativ. Sodastream har efterhånden eksisteret i mange år, men den er stadig utroligt populær blandt børn. Tanken om at kunne lave deres egen sodavand er enormt tiltalende blandt børn, og så er det en sjov proces. Ikke at sodastream er sundt, men for det meste er det sundere end helt normal sodavand fra butikkerne. Køb jeres sodastream her.

Popcorn som i biografen

Mange familier har den populære mikroovn stående. I mange hjem er den dog primært kendt som popcornmaskinen, da den kan lave lækre popcorn på ganske få minutter. Men hvis i gerne vil have popcorn som de fås i biografen, så er der hjælp at hente. I kan nemlig købe mindre versioner af de originale popcornmaskiner. De er perfekte når der skal ses film, og så får barnet et lille show ud af det, når popcornene laves.

Musik og film i køkkenet

Børn bruger enormt meget tid på deres computere, ipads og smartphones, og det skal bestemt ikke tage overhånd med alle de skærme. Men mange gange kan det dog være hyggeligt at se en film eller høre noget musik, imens børnene hjælper med maden.

Den sunde juicemaskine

Det anbefales at spise seks frugter om dagen. Det er dog ikke altid at dette lykkes, da det kan være lidt meget. Det kan dog både gøres nemmere, sjovere og lækrere, hvis børnene får lov til at lave deres egen juice. Dette kan nemt gøres med jeres egen juicemaskine.