Måske er I en ny virksomhed på markedet, som skal have nye lokaler, fordi I hele tiden vokser jer større. Eller også er I en virksomhed, som trænger til nye gulve, men er i tvivl om, hvad det rette valg af erhvervsgulve og industrigulve er. I så fald kan I blive klogere på gulvvalg her.

Underlaget i hverdagen for erhverv og industri er utrolig vigtigt, da det kan medvirke til at forebygge arbejdsskader, det kan tåle høj belastning til eksempelvis maskiner, så I ikke skal skifte det så ofte, eller det er let at gøre rent, som er vigtigt for jer.

Der er altså mange fordele at hente ved nye gulve, men nogle gulve er bedre velegnede til noget, mens andre er bedre til andet. Og det er her I skal finde ud af, hvad der egner sig bedst til jeres virksomhed. Et firma, der belægger industrigulve og erhvervsgulve, er Bjarmodan. De leverer til hele Danmark herunder blandt andet Kolding, Esbjerg, Odense, Ålborg og Århus.

Find ud af formålet med jeres erhvervsgulve

Der findes forskellige typer af gulve. Her kan I danne jer et overblik over nogle af de mest hyppigst anvendte gulvtyper inden for erhverv og industri:

  • Epoxy: Dette gulv består af to dele; base og hærder. Disse blandes sammen kort før det belægges. Kombinationen af disse skaber et stift gulv, som bevirker at det er slidstærkt. Dette passer godt oven på beton og cement underlag. Har du et rum, hvor der skal køre tunge maskiner eller køretøjer, så er dette hensigtsmæssigt.
  • Polyurethan: Den store fordel ved denne gulv type er, at det kan benyttes både indendørs og udendørs. Når solen skinner på det, vil gulvet ikke lade sig påvirke af det. Derudover er det meget slidstærkt og rengøringsvenligt. Gulvet bruges eksempelvis i sportshaller eller i toge.
  • Acryl: Acryl gulve benyttes oftest i fødevarer-, lager-, og produktionsområder. Hvis du er et mejeri, så er det vigtigt, at hygiejnen er i top. Og dette gulv er nemt at rengøre og slidstærkt. Det er det altså enormt skridsikkert, hvilket sikrer, at medarbejderne vil stå godt fast.

Derudover findes der også andre gulvtyper, som måske er relevante for jer. Det vigtigste er, at I finder ud af, hvilket formål der er med rummet. Og næste skridt er at finde det rette gulv. Er I i tvivl, kan I kontakte en professionel, som kan guide jer på vej.