Efter en lang og mørk vinter, findes der ikke noget bedre end at se tegn på foråret. Foråret betyder lysere dage, naturen begynder at springe ud og humøret bliver altid lidt bedre. Foråret giver forøget energi, og hvorfor ikke bruge denne energi til at forny dit hjem lidt? Dette kan du gøre ved at anskaffe dig et nyt møbel, rykke lidt rundt i hjemmet eller endda ved at tilføje væggene en frisk forårsfarve.

Maling gør underværker

Maling kan gøre utrolige ting ved et rum. Det kan være med til at give rummet et helt nyt udtryk, også selvom rummets møbler og indretning forbliver den samme. En populær tendens inden for indendørs maling er, at i stedet for at male alle rummets vægge i den samme farve, kan du nøjes med at male én af væggene i en ny farve. Dette skaber kontrast i rummet, særligt hvis rummets resterende vægge er hvide. Hvis alle væggene er hvide, og mange af møblerne samtidig er lyse, kan rummet hurtigt komme til at virke upersonligt og klinisk. Hvis der derimod tilføjes en frisk farve på en eller flere af væggene, kan rummet få helt nyt liv.

Farver hitter

Stærke farver er blevet populære igen, efter mange år med neutrale farver. De stærke farver ses både på beklædningsgenstande, men også i høj grad i boligindretningen. Du kan tilføje farver til dit hjem i form af møbler i friske farver eller ved hjælp af små, farverige pyntegenstande. Hvis du ikke har lyst til at bruge en masse penge på at forny dit hjem ved at tilføje friske farver, kan maling være en god løsning. Hvis du ikke har lyst til at male væggene i dit hjem i stærke farver, kan farverne også tilføres dine møbler. Hvis du er træt af kedelige spisebordsstole i træ, kan disse let slibes ned og males i en modig orange eller en forårsfrisk grøn. Ved at tilføje dine spisebordsstole en frisk farve, kan du tilføje nyt liv til din spisestue. Det behøver ikke at koste en formue at forny sit hjem og byde foråret velkommen. Det eneste du behøver er en smule maling, og herefter er der ingen grænser for, hvad du kan lave af spændende fornyelser i dit hjem.

Hvis du ikke selv har evnerne eller tiden, så tag kontakt til en professionel maler, det behøver ikke koste en formue, og du kan som regel få et uforpligtende tilbud.