Har du som et nytårsforsæt valgt at flytte bolig i 2018, men kan ikke overskue at skulle igangsætte processen? Det er forståeligt, eftersom det jo ikke er det sjoveste at skulle bruge starten af sit nye år på. Derfor vil vi her give dig nogle råd til, hvordan du bedst muligt kan overskueliggøre din flytteproces, således at dette kan overstås hurtigst muligt. Det at flytte behøver dog ikke være noget, som man ser negativt på. Det kræver, at man hanker op i sig selv, men når dette er gjort, er det faktisk ikke så slemt, som man måske gør det til.

Få den rigtige hjælp

At flytte bolig kan og bør ikke gøres alene, hvorfor det første skridt i flytteprocessen altid skal være at finde den rigtige hjælp. Ordet ”rigtig” indebærer indebær flere aspekter, som de, der hjælper dig, skal være i stand til at opfylde. Først og fremmest skal din hjælp komme fra nogle, som du kan have det sjovt med. Vi kender alle talemåden: ”Times flies when you’re having fun”, hvilket også er gældende i dette tilfælde. Sørg derfor for at få venner og familie til at hjælpe dig, der kan gøre det til en sjov og hyggelig affære.

Det er ydermere positivt at få hjælp fra familie og venner, eftersom det at pakke alle sine genstande ned i kasser ofte bringer minder frem, som det er rart at dele med andre. Måske har du disse minder sammen med nogle af dem, du gerne vil have, skal hjælpe dig, hvilket tilmed gør det til hyggeligt stund at flytte.

Bid dog mærke i, at omdrejningspunktet er, at I skal flytte, hvorfor din hjælp også skal være i stand til mere end at sprede god stemning. De skal helst være lavet af en fysisk stand, der gør, at du rent faktisk kan få flyttet.

Effektivisering af processen

Det er vigtigt, for at kunne være så effektiv som muligt, at man benytter sig af en metode, der er smart og hurtig. Dette medfører nemlig, at man har overblik over processen og kan strukturere den, således at man har mindst mulig chance for at gå ned med stress.

Et eksempel, der opfylder disse krav, er ved at strukturere flyttekasserne efter rum i boligen. Du kan eksempel have en kasse, som er markeret med ”Stue”, hvor du pakker din bordløber til spisebordet og andre genstande, som tilhører stuen, ned. Herved har kan du, når genstandene skal pakkes ud i dit nye hjem, fordele flyttekasserne ved at matche dem med de rum, hvor de indeholdende genstande tilhører.

Det er værd at bide mærke i, at dine store møbler, som ikke kan pakkes ned i flyttekasser, eksempelvis en seng, skal være robuste, så de kan klare flytteturen. Er de ikke det, kan du, for at fastholde samme eksempel, hurtigt finde en sådan seng på Sengetid.dk.

Forhåbentlig har ovenstående givet dig et indblik i, hvordan du bedst muligt kan overskueliggøre din flytteproces. Det kan hurtigt blive gjort til en hyggelig stund mellem venner eller familie og hvis man benytter sig af en effektiv metode vil det, i kombination af disse to, føles som om, at det er hurtigt overstået. Det er også en god idé at lade begejstringen over sit nye hjem tage over og lade den styre dig, så man ikke går og er negativ, men faktisk forsøger at blive færdig i en fart!