Der skal ikke være nogen tvivl om, at der ikke findes noget, der er lige så skønt som et godt, koldt glas nypresset juice om morgenen. Det er selvfølgelig et spørgsmål om præferencer, hvilke frugter og grøntsager, du ønsker at bruge til din juice om morgenen. Hvis du godt kan lide et koldt glas juice om morgenen, så skal der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at du bør investere i en saftpresser, da det er en maskine, der lige netop kan give dig muligheden for at lave en velsmagende og sund juice (eller saft om man vil) på ingen tid.

Der findes rigtig mange forskellige saftpressere på det danske marked, så derfor kan det også godt virke en kende vanskeligt at finde frem til lige netop dén saftpresser, der er den bedste for dit vedkommende. Ikke nok med, at du skal sørge for at vælge med fokus på kvalitet, så skal du naturligvis også sørge for at vælge med fokus på dine krav og dine præferencer. Der er mange ting, du skal tage stilling til, inden du investerer i en saftpresser, hvilket også er ensbetydende med, at du ikke blot må kaste dig ud i det med hovedet først og vælge med tilfældighed.

Vi har forsøgt at gøre det nemmere for dig at vælge den helt rette saftpresser, hvilket vi har gjort ved at udarbejde denne saftpresser test, der indeholder en lang række forskellige typer af saftpressere, hvorfor der med garanti også vil være mulighed for at finde frem til lige netop dén saftpresser, der på bedste vis stemmer overens med dine forskellige krav og præferencer. Som tidligere nævnt, så er det dog uhyre vigtigt, at du ikke blot kaster dig ud i det med hovedet først, eftersom du kan ende med at investere i en maskine, der reelt set ikke stemmer overens med dine krav og præferencer.

Waring JEX450E juicepresser

Den første juicepresser i vores saftpresser test er denne Waring JEX450E, der er en både smart og effektiv én af slagsen, der kommer med en 1000 Watt-motor og samtidig er den også udstyret med et stort påfyldningsrør. Hvis du gerne vil være sikret den absolut bedste kvalitet, både når det kommer til selve din maskine, men bestemt også i forhold til den juice, du får ud af det, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du skal vælge at se nærmere på en juicepresser som Waring JEX450E, da den er fremstillet af gode materialer og samtidig laver den også suveræn juice.

Maskinen er fremstillet i polykarbonat og børstet stål, hvilket betyder, at du er sikret en maskine, der ikke blot er særdeles lækker at se på, men samtidig er den også utrolig holdbar og har derfor en meget lang levetid. Den bliver leveret med to hastighedsindstillinger såvel som en ekstra sikring med tredobbelt låsemekanisme, hvilket også er ensbetydende med, at det er en juicepresser, der kan lave juice er stort set alle former for frugt og grøntsager. Påfyldningsrøret på Waring JEX450E har en diameter, der lyder på 76 mm., hvilket gør det muligt for dig at anvende selv store frugter og grøntsager uden at være nødsaget til at skulle skære dem i små stykker først.

Ydermere, så er Waring JEX450E udstyret med et frugtkødsfilter i rustfrit stål med en holder i børstet stål, hvilket er med til at gøre maskinen nem at have med at gøre i forhold til rengøring. Når du er færdig med at bruge den, så kan du blot tømme den og efterfølgende rengøre den, da den er udstyret med en aftagelig frugtkødsopsamler, der gør det nemt at rengøre den efter endt brug. Waring JEX450E er desuden også en juicepresser, der kan bryste sig af en ganske fin størrelse, hvorfor du sagtens kan have den stående fremme hjemme i køkkenet uden problemer.

Bosch MES3500 saftpresser

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Bosch er én af de mest velkendte og mest prominente producenter af diverse former for køkkenmaskiner på det danske marked. Derfor er det selvfølgelig også ganske naturligt, at du har mulighed for at finde en saftpresser fra Bosch i denne test. Bosch MES3500 er en særdeles flot saftpresser fra Bosch, der er fremstillet i en blå farve og er blevet udstyret med en stærk motor, der kan yde helt op til 700 Watt. Maskinen kan desuden bryste sig af, at kunne presse saften fra både frugter og grøntsager, hvorfor du har meget frie hænder.

Den er desuden blevet udstyret med et påfyldningsrør, der har en diameter, der lyder på intet mindre end 73 mm., hvilket naturligvis er ensbetydende med, at du får muligheden for at anvende hele frugter og grøntsager, og derfor er det heller ikke nogen nødvendighed, at du begynder at skære dine frugter eller grøntsager i små stykker eller at findele dem. Det er selvfølgelig med til at gøre det meget nemmere for dig at lave en lækker juice om morgenen, da du blot kan fylde hele frugter og grøntsager ned i påfyldningsrøret på din Bosch MES3500 – andet kræver det faktisk ikke.

Bosch MES3500 kommer med to forskellige hastighedsindstillinger, der gør, at du selv har muligheden for at skrue op eller ned for hastigheden efter behov. Den er desuden blevet udstyret med skridsikre gummifødder, der er ensbetydende med, at den altid står stabilt på bordet, når du gør brug af den og derfor vil du også kunne være sikker på, at du ikke skal være bange for spild og sprøjt. Det skal selvfølgelig heller ikke være nogen hemmelighed, at der er tale om en saftpresser, der har et rigtig lækkert look og samtidig er den også fremstillet af rigtig gode materialer (rustfrit stål).

Philips HR1836/00 Juicer 500W

Philips er kendt for at fremstille maskiner til køkkenet, der er af den absolut bedste kvalitet, hvilket naturligvis heller ikke er nogen undtagelse, når det kommer til deres forskellige saftpressere. Med en saftpresser (eller juicer, om man vil) som denne HR1836/00 Juicer fra Philips, så bliver det ganske enkelt ikke nemmere for dig at lave et lækkert, friskpresset glas juice hver eneste morgen, eftersom du får muligheden for at lave hjemmelavet juice i en håndevending – helt strengt taget. Det betyder naturligvis også, at du nemt vil kunne lave en lækker juice i løbet af ganske kort tid hver morgen.

Det er ikke alle, der er interesseret i, at have en stor og professionel saftpresser stående på køkkenbordet. Hvis du foretrækker en kompakt én af slagsen, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal se nærmere på HR1836/00 Juicer fra Philips, der er en meget kompakt maskine, der er nem at finde plads til på dit bord. Det er dog ikke ensbetydende med, at du ikke har mulighed for at lave et lækkert glas juice med din Philips HR1836/00 Juicer, for på trods af, at den er langt mere kompakt end mange andre saftpressere, så laver den mindst lige så god og velsmagende juice.

Philips HR1836/00 Juicer er naturligvis også udstyret med en velfungerende drypstop-funktion, der gør, at du kommer til at undgå at juicen ender med at blive spildt på bordet. Det er desuden også særdeles nemt at gøre din HR1836/00 Juicer rent, eftersom al frugtkødet bliver samlet i den medfølgende frugtkødsbeholder, der blot skal tømmes og derefter vaskes. Alle de aftagelige dele på HR1836/00 Juicer tåler maskinopvask, hvilket selvfølgelig gør det nemt for dig at gøre din saftpresser rent efter brug, så det ikke er noget, du skal bruge synderligt lang tid på, men i stedet kan du fokusere på at nyde dit juice.

Kenwood JE720 juicer

Hvis du altid har drømt om, at kunne lave lækker juice til morgenbordet, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal se nærmere på en juice som denne Kenwood JE720 juicer, der giver dig muligheden for lige netop dét. Det bedste af det hele er dog, at det er noget, du får muligheden for helt uden at stå og skære kernehuset ud af alle æblerne og lignende. I stedet kan du blot putte frugterne ned i som de er, eftersom maskinen fra Kenwood selv vil sørge for resten, hvilket giver dig muligheden for blot at nyde din lækre, friskpressede juice.

Har du tidligere ejet eller gjort brug af en saft- eller juicepresser, så er du med stor sandsynlighed godt klar over, at det kun er en fordel, at have en model, der er blevet udstyret med et stort indløbsrør, da det er noget, der giver dig muligheden for at putte hele frugter i. Det betyder også, at du ikke skal tænke på andet end, at vælge de frugter og grøntsager, du vil lave din juice ud af, hvorefter du blot skal putte dem ned i det store indløbsrør – og heldigvis forholder det sig således, at Kenwood JE720 juicer er udstyret med et stort indløbsrør, der giver dig muligheden for lige netop dette.

Juiceren fra Kenwood kan desuden bryste sig af en innovativ teknologi, der sikrer dig, at du kan samle alt frugtkødet (helt op til 3 liter), hvorefter du har mulighed for at nyde intet mindre end 1,5 liter sund juice i en juicekande, som du enten kan stille direkte på bordet eller blot skænke et lækker glas juice og derefter stille kanden i køleskabet. Hvis du gerne vil have lækker juice på en både nem og smagfuld måde, så skal der ikke være nogen tvivl om, at Kenwood JE720 juicer er en oplagt maskine at investere i.

Wilfa JE-400S saftpresser

Her er der tale om en meget smart juicer fra Wilfa, der gør det muligt for at drikke dine vitaminer i form af juice, uden at det er noget, der kommer til at besværliggøre din morgen synderligt meget. Der er desuden tale om en maskine, der kan bruges til at presse alle former for frugter og grøntsager, hvorfor du har muligheden for at lave lige netop dén juice, du bedst kan lide eller som har den bedste sammensætning af vitaminer og mineraler. Den har en meget kompakt størrelse, der kræver meget lidt opbevaringsplads i skabet eller på køkkenbordet, alt afhængigt af, hvor du vil opbevare den.

Du har mulighed for at justere på hastigheden af maskinen alt efter, hvilken form for frugt eller grøntsag, der skal juices og presses med din Wilfa JE-400S. Men ikke nok med det, så er der også tale om en maskine, der er blevet udstyret med et meget smart drypstop, der er med til at sikre dig, at saften bliver i juiceren og ikke ender med at løbe ud på bordet, inden du egentlig er færdig med at lave din lækre juice. Det betyder også, at du ikke skal være bange for spild og sprøjt, når du bruger din Wilfa JE-400S til at lave juice.

Det er selvfølgelig også værd at bemærke, at Wilfa har arbejdet meget med sammensætningen af deres Wilfa JE-400S, så det er nemt for dig at gøre din juicer ren efter brug. Det er nemt at rengøre selve maskinen og der er ligeledes også en lang række løse dele, der kan tages af og derefter blot fyldes i opvaskemaskinen – det betyder naturligvis også, at det ganske enkelt ikke bliver nemmere for dig at holde din saftpresser ren. Slutteligt, så skal det selvfølgelig også nævnes, at Wilfa JE-400S kan bryste sig af en effekt, der lyder på 400 Watt, hvilket er ganske imponerende for en maskine i denne størrelse.

Braun J 300 Juicer

Braun er ligeledes et brand, der er meget kendt for at fremstille forskellige produkter til køkkenet af den absolut bedste kvalitet. I lige netop dette tilfælde er der tale om en kompakt og stilren juicepresser, der stemmer fra Brauns IdentityCollection, der er blevet fremstillet af højglans plastik såvel som rustfrit stål. Den er desuden også udstyret med en smart anti-dryp-tud, der er fremstillet i rustfrit stål såvel som en rigtig stor frugtkødsbeholder, der kan indeholder rigtig meget frugtkød og derfor er du også garanteret, at du kan lave store mængder af juice på én gang – faktisk er der mulighed for at lave helt op til 1,25 liter juice ad gangen, og endda på kun 15 sekunder.

Hvis du investerer i en juicepresser som Braun J 300 Juicer, så kan du være sikker på, at den smarte anti-dryp tud, den store frugtkødsbeholder såvel som selve skubberen kan bryste sig af, at arbejde rigtig godt sammen som en helhed, hvilket er ensbetydende med, at du kommer til at opnå det perfekte resultat hver eneste gang. Som nævnt ovenfor, så er der mulighed for at lave helt op til 1,25 liter juice ad gangen, hvilket ikke tager dig mere end 15 sekunder takket være det hurtige juicesystem – og derfor er det også nemt for dig at få et lækkert glas juice hver morgen.

Sikkerheden er selvfølgelig vigtig, når det kommer til din juicepresser, hvilket også er derfor, at Braun har valgt at udstyre deres Braun J 300 Juicer med en fire-vejs automatisk afbrydersikring, der kan stoppe din juice indenfor kun 3 sekunder, hvis der skulle forekomme et uheld. Endvidere, så er det også særdeles nemt for dig at gøre din Braun J 300 Juicer rent efter, du er færdig med at bruge den, da de mange aftagelige dele naturligvis tåler maskinopvask, hvilket også er ensbetydende med, at det er nemt og enkelt for dig at holde din saftpresser fra Braun ren.

KitchenAid Artisan saftpresser

Artisan er en meget anerkendt saftpresser fra KitchenAid, der kommer med intet mindre end tre justerbare pulpindstillinger, hvilket også er ensbetydende med, at den faktisk kan bruges til lang række af madtyper. Ikke nok med det, så er KitchenAid Artisan også en saftpresser, der er udstyret med muligheden for at vælge, om den skal lave en klar eller en tyk saft med frugtkød – på den måde vil du også altid kunne opnå den optimale konsistens. Det er selvfølgelig nemt og enkelt for dig at indstille på dette, hvorfor du ikke skal være bange for, at det er noget, der kommer til at give bøvl.

Endvidere, så kommer KitchenAid Artisan også med mulighed for at vælge mellem hele to hastighedsindstillinger, hvilket også er ensbetydende med, at den både kan klare bløde og hårde frugte samt grøntsager, hvilket selvfølgelig betyder, at du kan få et maksimalt udbytte ud af denne saftpresser. Den kommer desuden med et påfyldningsrør, der er meget stort og har en stor diameter, hvilket selvfølgelig betyder, at du ikke skal bekymre dig om at skære dine frugter og/eller grøntsager i stykker, da der er rigtig god plads i det påfyldningsrør, der er at finde på KitchenAid Artisan-saftpresseren – og det gør det nemt og enkelt at lave juice.

KitchenAid Artisan er udstyret med en overløbsstyring, der åbner og lukker for saftstrømmen. Den er desuden også lavet i formstøbt design i høj kvalitet, der ikke blot er robust og ser rigtig godt ud, men som også er nem at rengøre. Denne saftpresser er desuden også meget energieffektiv, da den har en effekt, der lyder på 500 Watt. Der medfølger naturligvis en række forskellige ting, når du køber en KitchenAid Artisan, hvilket blandt andet inkluderer en 1 liter saftkande med låg, et 2-i-1 bredt nedføringsrør såvel som en nedskubber og en 1,2 liters opbevaringsbeholder. De forskellige ting er fremstillet i BPA frit plast.

Hvor meget skal du bruge din kommende saftpresser?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at des oftere, du har intentioner om at bruge din saftpresser, des vigtigere er det også, at den er rigtig god. Hvis du anvender den jævnligt, så er det blandt andet vigtigt, at den er meget brugervenlig og at den samtidig også kræver minimal rengøring og et minimalt antal af mulige reparationer samt udskiftninger. Derfor er det også meget vigtigt, at du sørger for at tage op til overvejelse, hvor meget, du egentlig kommer til at bruge din kommende saftpresser, for det har stor relevans for valget af din kommende saftpresser, eftersom den skal være særdeles god, hvis du skal bruge den ofte.

Hvis ikke du har synderligt meget erfaring med saftpressere, så kan det godt være svært for dig at vurdere, hvorvidt en bestemt saftpresser kræver meget eller lidt vedligeholdelse, og generelt blot vurdere, hvor god den pågældende saftpresser egentlig er. Hvis du gerne vil sikre dig selv, så er det også meget vigtigt, at du sørger for at sætte dig rigtig godt ind i de enkelte produkters pågældende specifikationer, da du ellers ikke vil kunne danne dig en indsigt i, hvor meget vedligeholdelse, der er egentlig er forbundet med de enkelte produkter, hvor gode de forskellige modeller egentlig er og hvorvidt det er dine penge værd at købe en bestemt saft- og juicepresser eller lignende.

Det betyder også, at det er meget vigtigt, at du sørger for at sætte dig rigtig godt ind i, hvor meget, du kommer til at bruge din kommende saftpresser og samtidig vil det også være særdeles vigtigt, at du sørger for at danne dig et godt overblik over markedet, så du dermed har bedre forudsætninger for at vælge lige netop dén model, der er den bedste for dit vedkommende i forhold til dine krav og dine præferencer. Det kan naturligvis være vanskeligt at vælge blandt de mange modeller, men det er meget vigtigt, at du tager dig god tid til at vælge lige netop dén model, der på bedste vis matcher dine krav og dine præferencer, da du med stor sandsynlighed vil ende med at fortryde dit køb.

Vælg en brugervenlig saftpresser

Det er selvfølgelig behageligt at kunne lave et lækkert, friskpresset glas juice om morgenen, men hvis det er noget, der er bøvlet, så er det ikke noget værd. Derfor er det også en rigtig god idé, at du sørger for at vælge en saftpresser, der kan bryste sig af, at være brugervenlig og derfor også nem at have med at gøre, når den bliver taget i brug. Der er mange forskellige modeller på det danske marked, og nogle af dem er selvfølgelig meget nemmere at have med at gøre end andre, hvorfor det er vigtigt, at du sørger for at vælge med omhu, så du er garanteret, at du kommer til at vælge en brugervenlig model.

Flere gode råd omkring valg af variant kan du også finde ved at kigge på denne store saftpresser test.