Følger man de givne anbefalinger i forbindelse med søvn og sover 8 timer i døgnet, vil det sige, at man opholder sig i sin seng i omtrent en tredjedel eller mere af døgnet, hvorfor det kan svare sig at finde en god seng, man finder komfortabel på alle områder. Der er dog en del forskellige ting, man bør holde sig for øje, når man skal have købt sig en ny seng, hvilket blandt andet kunne være sengetypen, der er vigtig at få til at stemme overens med ens egne krav og behov.

Der findes eksempelvis elevationssenge, kontinentalsenge og en del andre på markedet, og har man ikke brug for elevationsfunktioner til sengen, kan det være en fordel at vælge kontinentalsengen, der udmærker sig på forskellige fronter. I forbindelse med valg af kontinentalseng er der dog en del forskellige ting, man bør holde sig for øje for at finde den rette seng til soveværelset.

billige kontinentalsenge

Det er vigtigt at finde den rette størrelse og det ønskede design

Størrelsen af sengen er essentiel at overveje, da den både skal stemme overens med antallet af personer, der skal benytte sengen, hvor meget plads, man ønsker, og den plads, der er til rådighed i soveværelset. Man kan eksempelvis få kontinentalsenge i størrelsen 140×200 cm og i en større variant med målene 180×200 cm, og skal man være 2 i samme seng, kan det være en fordel at vælge en større variant under forudsætning af, at der også er plads til det i soveværelset.

Er man derimod blot en enkelt, der skal sove i sengen, kan det være en fordel at vælge en mindre seng, således sengen ikke spilder noget plads i soveværelset, som ellers kunne have været benyttet anderledes. Sengene fås også i forskellige designs, hvilket også kan være en fordel at overveje, men det kan være en fordel at få sengen i et design, der passer ind i forhold til farver og designs af andre møbler i soveværelset.

Sengens opbygning kan være udslagsgivende for blødheden/hårdheden

Det er også vigtigt at være opmærksom på, hvor hård/blød man ønsker, at sengen skal være, hvilket ofte er en smagssag, så dette kan være en god idé at få afstemt med sig selv og sovepartner, inden man køber seng. Det er også muligt at få topmadrasser til sengen, så det er også en god idé at tage med i overvejelserne, da en topmadras kan regulere sengens hård-/blødhed, og det er også muligt at få topmadrasser, der former sig efter ens krop, såfremt man måtte have brug for dette.

Stadig i tvivl om valg af kontinentalseng? I så fald vil du med stor fordel kunne tage dig et kig på en guide til køb af billige kontinentalsenge. Herved vil du kunne få dig et godt overblik over markedets forskellige modeller og sikre, at du får fundet dig den helt rigtige af slagsen. Ønsker du at finde et stort udvalg af senge på tilbud, er hjemmesiden, Tilbud-senge.dk, bestemt også et godt sted at tage et kig.